top of page
pexels-george-milton-7034449.jpg
työnohjaus pun.png

PEILIPINTAA JA UUSIA NÄKÖKULMIA

Työnohjauksessa pääset tutkimaan työsi sisältöä, puhaltamaan tunteitasi ja pohdiskelemaan ammatti-/yrittäjäidentiteettiäsi. 

 

Työnohjaus on omaan työhön liittyvien ajatusten, tunteiden ja kysymysten tutkimista ja peilaamista, joka tapahtuu yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa. Se on muutamasta tapaamiskerrasta useaan vuoteen kestävä tavoitteellinen prosessi. 

Työnohjaus on ammattilaisen työkalu, joka selkeyttää työskentelyä, ehkäisee stressiä ja uupumusta, sekä auttaa vahvistamaan itsetuntemusta. Työnohjaajasta saat luotettavan tukipilarin, joka auttaa sinua kehittämään työskentelystäsi entistäkin sujuvampaa ja merkityksellisempää. 

Lisää työnohjauksesta voit lukea Suomen työnohjaajat ry:n sivulta. 

Yksilöllisesti tai yhteisesti

Työelämässä tarvitaan yhä enemmän laaja-alaista osaamista, ajattelun taitoja ja itsensä johtamista. Näiden teemojen rinnalla myös itsemyötätunto, oman työn johtaminen sekä psykologisen joustavuuden taidot korostuvat. Ammattitaitoisen työnohjaajan apu oikealla hetkellä voi olla juuri se, mikä saa pyörät pyörähtämään oikeaan suuntaan.

 

Ohjaan pääasiassa pien- ja yksinyrittäjiä, esihenkilöitä sekä ohjaus- ja kasvatustyötä tekeviä. Lähestyn asioita hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehyksestä sekä sosiaali- ja nuorisoalan taustastani käsin. Työnohjaukseni on valmentavaa työnohjausta, joten olemme tasa-vertaisia kanssakulkijoita yhteisen prosessimme ajan.

 

Käytän ohjauksissani paljon dialogisuutta sekä ratkaisukeskeisiä elementtejä. Minulla ei ole olemassa valmiita ratkaisuja laajasta työkalukassistani huolimatta. Uskon että sinulla on kaikki se tieto ja osaaminen mitä tilanteessasi tarvitset. Minun tehtäväni on kysyä oikeita, oivalluttavia kysymyksiä joihin sinä tuotat omaan tilanteeseesi sopivat vastaukset. Kanssani työnohjaus on aina yhteistä oppimista ja ihmettelyä sekä yhteisen tavoitteen eteen työskentelyä.  

Yrittäjän työnohjaus

 • tapaamiset 2-4 viikon välein etäyhteyksin tai kasvotusten

 • 60min 92€ +alv 24% 

 • Huom! Yrittäjänä voit vähentää työnohjauksen verotuksessasi koulutuskuluna.

Yksilötyönohjaus

 • Esihenkilölle/työntekijälle

 • tapaamiset 2-4 viikon välein etäyhteyksin tai kasvotusten

 • 60min 102€ +alv 24% 

Ryhmä/tiimi/työpari

 • 2-8 hlöä

 • Tapaamiset 3-6 viikon välein

 • 90min 248€ /120min 318€

 • Kysy tarjous suuremmille ryhmille

Pohteen hyvinvointialueen, Lapin hyvinvointialueen, Oulun ja Kuhmon kaupunkien, Iin, Puolangan, Kuhmon ja Limingan kuntien työnohjaukset sopimushinnoin.

 Yrittäjän työnohjaus 
Yrittäjänä toimiminen on parhaimmillaan antoisaa ja innostavaa, mutta se voi myös olla haastavaa ja yksinäistä.
 
Yksinyrittäjän työnohjaus tarjoaa  mahdollisuuden reflektoida omaa työtä, kehittää ammatillista osaamista ja löytää uusia näkökulmia liiketoimintaan yhdessä koulutetun työnohjaajan tuella.

Tapaamiset voidaan järjestää työpaikallasi tai muussa sopivassa ympäristössä, esimerkiksi luonnossa tai lenkkipolulla. Voimme mennä puistoon istumaan tai kahvilaan rauhalliseen aikaan. Voimme myös hyödyntää yhteistyökumppanieni tiloja tarvittaessa. 

Etäohjauksessa voimme käyttää apuna erilaisia verkkoalustoja, kuten Zoom tai Teams, tai perinteisesti puhelinta, joka on oikein toimiva väline myös kävelytyönohjauksiin. Sinä kävelet omalla polullasi ja minä omallani. Liike laittaa myös ajatukset virtaamaan uudella tavalla. 

Työnohjausprosessi käynnistyy yhteisellä tapaamisella, jossa käymme läpi tilannettasi ja yhteistyön edellytyksiä. Työnohjauksen käynnistämisestä tehdään aika kirjallinen sopimus (6-12kk tai kalenterivuoden loppuun), joka on mahdollista päättää kahden ensimmäisen tapaamisen jälkeen ns. koeajalla ja tämän jälkeen 1kk irtisanomisajalla. 

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi, vastaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa

Seuraa somessa

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
bottom of page