top of page

YTIMESTÄ JA INTOHIMOSTA KÄSIN

sytty valkoinen.png
Sun Flower_edited_edited.jpg

Haluan kuulla juuri sinun tarinasi ja auttaa nostamaan arkesi sekä unelmasi uudelle tasolle!

Hei, kiva kun tulit!

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä sain tehdä yli kymmenen vuotta sosiaalialan ohjaustyötä eri ympäristöissä ja yhteisöissä. Olen työskennellyt lastensuojelulaitoksissa, rikos ja riita-asioiden sovittelussa, Kelan ammatilliseen kuntoutuksen parissa, työpajaympäristössä ja viimeisimpänä etsivässä nuorisotyössä. Uskon, että jokainen meistä tarvitsee jossain vaiheessa kuuntelijaa ja rinnalla kulkijaa, joskus hieman pidemmälle matkalle ja joskus muutama askel yhdessä riittää vastausten löytymiseen.

 

Työn ohessa olen opiskellut, harrastanut ja kasvattanut kaksi huikeaa nuorta, mutta ruuhkavuosissa rimpuilu vaati veronsa. Juoksin oravanpyörässä joka pyöri vimmatusti. Lopulta käytin kaikki voimani pyörän pyörittämiseen, enkä enää pysynyt kyydissä. 

Taina-26.jpg

P.S. Käyttöteoriani on integratiivinen ja rakentuu hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehykseen. Käytän työskennellessäni paljon ratkaisukeskeisyyttä, dialogisuutta sekä narratiivisia elementtejä. Tällä hetkellä perehdyn tarkemmin transformatiiviseen valmennukseen ja psykosynteesin käyttöön valmennuksellisesta näkökulmasta. 

Ajattelen kuitenkin, että hienojen sanojen sijaan puhutaan ihminen ihmiselle.
Aidosti ja läsnäolevasti.

Viimeisimmän uupumisen jälkeen aloin ymmärtää, että vastaus ei taida löytyä sittenkään kirjoja lukemalla eikä treeniohjelmista, ei vaikka niitä kuinka lukisi ja maksaisi itsensä kipeäksi. Jotain täytyy tapahtua sisältä päin. Täytyy lähteä kohti ydintä ja purkaa ne vuosien aikana rakennetut kerrokset ja toimintamallit yksi kerrallaan, jotta pääsen taas sen äärelle kuka minä olen, mitä minä tarvitsen ja mitä minä haluan. Sillä matkalla olen nyt ja sille matkalle haluan johdattaa sinutkin!

 

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään oman rohkeutensa. Elämällä tässä ja nyt. Tulemalla tietoiseksi, antamalla tilaa ja purkamalla elämän rakentamia muureja sisältä päin. Haluan olla rohkaisemassa ja innostamassa ihmisiä kun he tutustuvat itseensä uudelleen ja lähtevät toteuttamaan unelmiaan!

 

Uskon, että elämä kaikkine puolineen on täydellistä juuri sellaisenaan kuin se on juuri nyt. Juuri tässä hetkessä. Hyväksymällä tämän hetken ja olemalla aidosti läsnä tulee myös onnellisuus. Onni asuu niissä pienissä hetkissä kaiken tämän kaaoksen keskellä.

 

Unelmoi isosti, ole rohkea ja nauti matkasta!

TYÖKOKEMUKSENI

 • Yrittäjä 2022 -

 • Etsivä nuorisotyöntekijä

 • Ammatillisen kuntoutuksen sosiaaliohjaaja 

 • Nuorten työpajan starttivalmentaja

 • Rikos- ja riita-asioiden sovitteluohjaaja

 • Ohjaustyö eri lastensuojelulaitoksissa, sekä mielenterveys ja päihdekuntoutujien parissa

Lisäksi olen tehnyt töitä hotelli- ja ravintola-alalla tarjoilijana, hotellin vastaanotossa, siivoamassa, pikaruokalassa ja jakanut mainoksia ja oppinut taidon jos toisenkin harrastusten ja kiinnostusten kautta!

KOULUTUKSENI

 • Tranformatiivinen hyvinvointivalmentaja TCA 

 • Työnohjaaja 2022

 • Hyvinvointivalmentaja TCA 2021

 • Sosionomi (AMK) 2011

 • Sosiaalitieteiden ja psykologian perusopinnot (avoin yliopisto) 

 • NLP:n perusteet

 • Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto + lukio

...sekä lukemattomia lyhyempiä ja pidempiä koulutuksia..

bottom of page