top of page
ÄÄNIMALJARENTOUTUKSET
sytty valkoinen.png
Ajatusten_aikalisa_some-13.jpg
-Hetki olla ja hengittää-

Äänimaljahoito on 5000 vuotta vanha syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja hoitavat lempeästi kehoa ja mieltä. 

 
ÄÄNIMALJARENTOUTUSRYHMÄT

 

Ryhmässä tapahtuva äänimaljarentoutus sopii kaikenlaisille ryhmille, niin kaveriporukalle kuin työyhteisöjen hyvinvointipäiville. Voit tulla mukaan myös avoimiin ryhmiin joita pidän mm. Hyvinvointikeskus Flowfitillä.

 

Rentoutuksen ajan lepäät mukavasti omalla alustalla, viltin alla. Voit ottaa mukaan oman alustan, pienen tyynyn, viltin ja rennot vaatteet. Rentoutus alkaa ohjatulla mielikuvamatkalla, kehonhuollolla tai hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään syvärentoutukseen äänimaljojen sointuja kuunnellen. 

 

Rentoutushetken voin tulla pitämään haluamaasi tilaan. Voin tarvittaessa myös auttaa tilan järjestämisessä. Teen yhteistyötä mm. Hyvinvointikeskus Flowfitin sekä Jokihovin kanssa ja voin lämpimästi suositella molempia paikkoja. Hyvinvointikeskus Flowfitillä voidaan rentoutuspesät rakentaa myös ylös ilmajoogaliinoihin. Jokihovilta saat halutessasi myös tilat ja tarjoilut hyvinvointipäivääsi. 

 

Rentoutuksen voi järjestää myös luonnossa, esimerkiksi laavun äärellä tai metsässä. Mukautan sisältöä aina tarpeen ja ryhmän mukaan, jokainen kokemus rentoutuksesta on ainutlaatuinen. 

Ryhmärentoutukseen varataan aikaa n. 45-60min ja tähän on huomioitu aika myös alustukselle ja palautumiselle.

Hinta osallistujamäärästä riippuen 10€-25€/hlö (sis.alv 24%). 
Kysy tarjous ryhmällesi:
bottom of page