top of page
Ajatusten_aikalisa_some-13.jpg

HETKI OLLA JA HENGITTÄÄ

Äänimaljahoito on 5000 yli vuotta vanha syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin.

Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja hoitavat sekä kehoa, että mieltä ja rauhoittavat stressaantunutta hermostoa.

Rentoutusryhmät

Ryhmässä tapahtuva äänimaljarentoutus sopii niin kaveriporukalle kuin työyhteisöjen hyvinvointipäiville. 

 

Rentoutuksen ajan lepäät mukavasti omalla alustalla. Voit ottaa mukaan pienen tyynyn, viltin ja rennot vaatteet. Rentoutus alkaa ohjatulla mielikuvamatkalla, kehonhuollolla tai hengitysharjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään syvärentoutukseen äänimaljojen sointuja kuunnellen. 

Tulen pitämään rentoutushetken haluamaasi tilaan. Voin tarvittaessa myös auttaa tilan järjestämisessä. Teen yhteistyötä mm. Hyvinvointikeskus Flowfitin sekä Jokihovin kanssa ja voin lämpimästi suositella molempia paikkoja. Hyvinvointikeskus Flowfitillä voidaan rentoutuspesät rakentaa myös ylös ilmajoogaliinoihin. Jokihovilta saat halutessasi myös tilat ja tarjoilut hyvinvointipäivääsi. 

 

Rentoutuksen voi järjestää myös luonnossa, esimerkiksi laavun äärellä tai metsässä. Mukautan sisältöä aina tarpeen ja ryhmän mukaan, jokainen kokemus rentoutuksesta on ainutlaatuinen. 

Ryhmärentoutukseen varataan aikaa 60min ja tähän on huomioitu aika myös alustukselle ja palautumiselle.

Ryhmän hinta alk.100€/60min (sis.alv.)

Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut sekä tilavuokra. 

Kysy tarjous ryhmällesi

Kiitos viestistäsi, vastaan sinulle kahden arkipäivän kuluessa

Seuraa somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page