top of page

Ihana nähdä, tervetuloa!

Päivitetty: 26. tammik. 2023

Uudet sivut, uusi osoite ja uusi blogi! Miten upeaa, että sinäkin löysit tänne!
Tiedän kyllä että olet kiireinen ja some olisi paljon nopeampi keino. Tieto pitäisi saada heti nyt ja mielellään kuvana tai videona. Keskittyminen pitkiin teksteihin saattaa olla vaikeaa.


Mihin sinulla lopulta on kiire? Miksi et voisi pysähtyä? Ainoa keino saada elämästä mitään irti on lopulta kuitenkin hidastaa tahtia. Hengähtää hetki ja katsoa ympärille missä sitä ollaan ja mihin sitä seuraavaksi.


Blogistani haluaisin rakentaa paikan, jossa ei ole mihinkään kiire. Haluaisin, että blogini pysäyttäisi, laittaisi ihmettelemään, oivaltamaan ja saisit vain olla lukea hetkisen.Ajatusten aikalisä

Blogiani aion rakentaa palikka kerrallaan, kiireettömästi. Aiheet tulevat todennäköisesti liikkumaan työelämän teemojen, hyvinvoinnin ja elämän kaikkien kiemuroiden keskellä. Työnohjaus, hyvinvointivalmennus, transformatiivinen valmennus, uravalmennus. Availen hieman laajemmin teemoja ja ajatuksiani, joita somekanaviin ei saa pintaraapaisua enempää. Somekanavien algoritmit ja oma tapani ajatella eivät aina oikein sovi yhteen. Tekstini ovat liian pitkiä, käytän liikaa sanoja ja kuvat vievät tilaa mielikuvittelulta. Siispä, tervetuloa blogiini!


Toki, tämä on vain tämänhetkinen visio suunnasta, huomisesta ei voi tietää. Eikä onneksi tarvitsekaan. Voin tehdä ihan mitä haluan! Ja niin voit sinäkin. Minulle kirjoittaminen on kuitenkin tapa ilmaista itseäni ja siihen ei some alustana riitä. Lisäksi sometilit ovat hyvin haavoittuvaisia. Siksikin on kiva kun saan oman alustan jonne voin luoda ihan oman pienen pysäkkini. Pysäkin, jossa heittelen jarruja liian vinhaa pyöriviin oravanpyöriin!


Mahtavaa ja kiitos jos luit tänne asti! Olen suuresti kiitollinen. Tämä on alku matkalle ja otan sinut oikein mielelläni sille mukaan. Toivottavasti viihdyt pidempään matkassa. Helpoiten se onnistuu tulemalla seuraajaksi tai liittymällä sähköpostilistalle. Jos koet blogini aikanaan jakamisen arvoisena, saat ehdottomasti jakaa postauksia omilla kanavillasi.Toivottavasti nähdään vielä!48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page