top of page

ASIAKASPALAUTTEET

pexels-johannes-plenio-2957860.jpg
“Sä oot kyllä ihan paras valmentaja. Sun kans on niin ihana nauraa elämän päättömyydelle ja se potkiminen on just sitä mitä tarvitsen. En ois saanut mitään tehtyä jos et ois kysellyt perään.”
sytty valkoinen.png
"Ajatusten aikalisä on kyllä niin mainio nimi. Sitähän se just on ja jokaisella pohdiskelijalla pitäis olla oma Taina, joka kyselis tyhmiä ja laittais oivaltamaan."
sytty valkoinen.png
“Pakko sanoa, että se alku oli ihan hirveää kun ei tullut selviä ohjeita mitä ois voinut suorittaa!
 
Aivan järkyttävää ja niinku sanoit, olin valmis luovuttamaan. Onneksi varoitit etukäteen ja kyselit perään. En ois ikinä uskonut että varaisin kalenteriin aikaa “tee mitä haluat”-aikaa."
sytty valkoinen.png
"Olin oikeasti todella väsynyt ja uuvuksissa.
 
Ei sieltä yksin ois selvinnyt kun kaikki muutkin möllötti kuopassaan. Oli pysäyttävää tutustua siihen omaan kuoppaan ja miten turvallinen paikka se on ja miten kiva sinne on aina uudestaan palata.”
sytty valkoinen.png
"Huhhuh! Nyt lähti irtisanoutuminen ja en ois ikinä uskonut tätä tunnetta. Ihana kun olet tsemppaamassa etkä anna mun lannistaa itseäni. Tänään kyllä tuntuu, että ihan kaikki on mahdollista!
 
Mut iso kiitos tästä kuuluu sulle, en ikinä ois pystynyt tähän ilman sua."
sytty valkoinen.png
"En mä vieläkään usko, että olen yrittäjä. Ihan hullua. En ois ikinä voinut kuvitella miten tää kääntyi.
 
Kiitos kun toit ideoita ulkopuolelta."
sytty valkoinen.png
"Työnohjausta takana nyt vuosi. Kun mietin miten olen kehittynyt oman työni organisoinnissa ja hallinnassa, oli sinusta suuri apu. Paluu perusasioiden äärelle selkeytti omaa tekemistä ja palautti mieleen miten mahtava oma työ lopulta onkaan.
 
Vuosien aikana sitä turhaa sälää vain on kerännyt niin paljon, että ydintyö on unohtunut. Arvopohdinnat veivät omaa ajattelua hurjasti positiivisempaan suuntaan ja työstä alkoi löytyä taas niitä timantteja. Niitä aion kerätä jatkossakin, yhdessä tai erikseen!"
sytty valkoinen.png
 "Ihana muistella miten hädissään sitä oli kaiken tekemisen keskellä ja nyt ku sitä on yhen ihmisen verran enemmän, ei ole yhtään samanlainen olo.
 
Aivan mahtavaa!
sytty valkoinen.png
 “Jo pelkästään tuon yhden kysymyksen esittäminen sai jotain liikahtamaan. Ensin tuli vastustus, mut huomasinkin että asiat on lopulta tosi hyvin!”
sytty valkoinen.png
"Olipa ihana istua vain ja hengitellä yhdessä, just sitä mitä tänään tarvitsin. Aluksi tuskaisen vaikeaa ja mieli juoksi moneen paikkaan, mutta joka kerta helpompaa.
 
Tehty harjoitus on tehty, vaikka se on vain minuutin mittainen."
sytty valkoinen.png
“Nämä meidän jutteluhetket on kyllä niin parasta. Välillä tuntuu että mä vaan valitan, mut joka kerta on niin paljon mitä viedä käytäntöön ja selkeänä mihin seuraavaksi tarttua.
sytty valkoinen.png
"Valmennuksen jälkeen kaaoksen tunne ei enää ole koko ajan läsnä. Saan enemmän aikaan ja on helpompi keskittyä. Vaikka kiire ja tekeminen ei lopu, oma suhtautuminen siihen on muuttunut kevyemmäksi.
 
Hyväksyn omat rajani ja olo on kaikin puolin helpompi. Otan aikaa niille asioille joilla on minulle merkitystä ja jotka tuovat minulle hyvää. En enää ole itseäni kohtaan niin vaativa, vaan pystyn nauttimaan myös tekemättömyydestä."
sytty valkoinen.png
"Arvojen kirkastus pitäisi kaikkien tehdä. Nyt kun tiedän mitä ne syvimmät arvot on, nii on paljon helpompi elää ku on niin helppo tehdä niiden arvojen mukaan. Hankalat valinnat jäi ihan itsestään pois.
 
Kun elää omien arvojen mukaan, sillon ei muiden mielipiteillä ole enää mitään merkitystä. Kiitos kun autoit löytämään minut!"
sytty valkoinen.png
"On ollut aivan superviikko meidän puhelun jälkeen! Oon käyttänyt tosi paljon aikaa askartelemiseen, että lapset jo kyllästyy! Mut en mä mitään kortteja tehnyt, vaan olen askarrelut mm. liiketoimintasuunnitelman ja ens vuoden strategian.
 
Kiitos inspiraatiosta ja kiitos kun kannustit pois näytön äärestä!"
sytty valkoinen.png
"Sä osaat kyllä aina kysyä niitä oikeita asioita. Ilman sua, en ehkä ikinä ois päässyt irti jatkuvasta murehtimisesta."
sytty valkoinen.png
“No ni, nyt se tapahtui. Olin koko päivän ilman puhelinta, enkä edes muistanut sen olemassaoloa ennen iltaa.
 
Toivottavasti unohdan sen useammin.
sytty valkoinen.png
bottom of page